Igår var jag på Globen.


igår var jag på globen horse show.
först när vi kom så gick vi till Resturangen och åt mat.
sedan gick vi till globen. Där vi såg vi på hästar. Först var det friser hästar. Sen var det hopptävling och där van jur.
Sen var det Häst och vagn.

Sen var det fyrspann tävling.
sedan var det paus då åkte jag elektriska tjuren.

sen var det hopptävling.
en åkte vi hem.


fredagar

I morse var jag i h
Hedvig Ellionora kyrkan och fira advent.
Sedan gick vi till skolan och hade rast. sen var det matte.
sen var det lunch och sedan rast.
Sen var det matte.
Och sen fritids. sen efter fritids spela jag och fredrik och hans kompisar fotboll
Sen åkte vi till brommaplan och där hämta mamma oss så åkte vi till Ikea och handlade julprydnader. sen åkte vi hem och nu sitter jag vid datorn.

Nu har jag mycket att beräta

Vi börjar med förra veckan. Först på måndagen så var jag på ridläger. Då börja vi med dressyr. Då red jag mary sen skulle mann hoppa ett steg framåt då red jag Elliot sen Crussing sedan Herbart sedan Elliot igen och sedan Z. Sen var det lunch och ridning då hoppa jag mary. Sen nästa dag var det ridläger då börja jag på Herbert sedan Ritch sen var det hoppning då red jag mary. sen nästa dag red jag mary och i hoppningen mary igen. Nästa dag åkte jag till skåne till mina kusiner. Sen nästa dag så vakna vi åt frukost sedan titta vi på tv sen så kom Alma och då red vi dem två red på Tjatte och jag red luckas sen åkte Alma hem och vi åt mat och såg på tv. Sen nästa dag åt vi frukost såg på tv och sen åkte vi till en äfär och köpte haloween kläder. sen åkte vi till väla centrum och köpte kläder sen så åkte vi hem gick haloween sen åkte Alma hem och vi såg på idol sen titta vi på tv sen så gick vi och la oss nästa dag skulle vi till ett häst ställe där vi skulle rida då red jag en häst som heter Bincky den komme rjag få rida in. sen åkte vi hem. Nu idag så åkte jag till skolan sen blev jag hemtat av Ellen och mamma. Då åkte vi på Bio och såg upp sen åkte vi till willys och sedan martin ollson sen sååkte vi hem och så ser jag på idol. ska sluta nu.


RSS 2.0