idag har jag haft så kul

Först idag gick jag och mamma upp klockan sju för att rida på lucky och träna dressyr programet. Sen ficksa jag lucky gick hem och drack sen så sat jag vi dator och gick ut och lite sånt sedan kom freddans kompiar Erick och oskar. Sedan så gick jag ut och skulle titta villken häst jag skulle ha på dressyr tävlingen. Sedan gick jag hem och bytte om. sen gick jag ut och rykta lucky sen var det fram ridning.då gick det jätte bra sen gick jag ut och då var det Jenny som skulle rida sen var det jag och det gick sådär. sedan var det dom andra. sen gick jag in och åt mat och nu siter jag här och bloggar.

idag har jag haft så kul

Inatt sov jag hos Ellen så gick vi up såg på tv år frukost och slappa. Sedan gick vi ut tall kaninerna ochsläppte ut dom och gav dom mat. Sen gick jag och Ellen ut i skogen med Dagmar och Lisa. Då träffa vi en tjej som heter Elna hon var 11 år. Och vi gick med henne i skogen. Hon tävla med sin hund på hundklubben. Men tyvär så sprang hunden yezzie på fel hinder en gång. sen så skulle Ellen på kryssning Sen så gick jag hem till mig och visa Husky min stora hund för Elna.
sen hoppa vi stuts matta. Sen gick vi upp till cafeterian . Och sedan vissa jag min kanin Snowflings: SEdan gick vi till hundklubben igen så skulle Elna hem. Då gick jag till Nikita och sedan hem. Då märkte jag att jag hadde en lös tand så jag försökte dra ut den men det gjorde för ont. Nu sitter jag vid datorn. (Hej då)


idag har jag ....

först idag gick jag uppoch rensa kanin buren hos min och ellens kaniner det tog oss minst en timme sen så titta vi lite på tv och sedan gick jag till stallet för Ellen skulle iväg. Då träffa jag Emilia i stallet. Då gick vi ut med Signe och Lisa i skogen dom är hundar. Sedan gick vi hem till mig och så sen gick vi till stallet. Sedanskulle Emilia rida så då var jag med stall tjejerna. Och sedan gick jag och Emilia till Mimmi för hon hadde Emilias mobil. Sen kom Ellen då gick vi hem till mig och sat vid datorn och hadde roligt sen spela vi yatzy och sen behövde dom gå hem då titta jag och mamma och freddan och myste nu sitter jag och bloggar. Nu ska jag böra något annat imorgon tror jag.. jag bloggar igen.
hej då 


RSS 2.0