I dag har jag varit på stadion



Stockholm stadionDet här är stadion
Idag har jag varit på stadion. Jag är så glad det har gåt så bra.
Nu ska jag bereta. Först gick jag och mamma upp och lagga matsäck sedan åkte vi till stadion vi åkte derekt dit. Sen vänta jag där i ungifär 10 minuter. Sedan kom dom. Först hadde vi längdhopp jag klara 3 meter. Sedan hadde vi höjd hopp vi börja på 85 sen klara några sig så blev det 90 i höjd då klara några det sen var det 95 och sedan 1 meter jag klara 1 meter och kom till 1 meter och 5 cm. Lykke var bäst av alla tjejer hon klara 1 och 10. Man hadde 3 försök på sig på varje höjd om man inte klara det så åkte man ut. Sen var det lunch och sedan springa 80 meter äfter det var det kulla. Sen var det spring tävling. Först var det alla tjejer i åk 3. Och det var 400 meter och 30 barn tävla jag mot. Och jag kom fyra. Jag låg 4 sen sprang jag om och då kom Ebba i kap med två hundradelar van hon över mig och kom 3. Sen gick vi till skolan och så kom mamma och hämta mig. Sen åkte vi hem. Och jag red. Och sedan hadde jag stalltjänst och gick hem och såg på idol och nu sitter jag vid datorn.

viste du att för länge sedan 1990 så var det hästtävlingar på stockholm stadium.
DEt här är vinnaren det året
ryttar-vm-1990

Joanna hos mig

pippi och jag på tävlingarna hemma 
pippi och jag på tävlig
Idag är Joanna hos mig. vi började med loppis men vi ångrade oss. Sedan gick vi till hallonbusken och plockade hallon sedan gick vi till skogen och plockade blåbär. Av det gjorde vi smoothie. Sedan gick vi upp till cafe krubban och åt lunch sedan gick vi ner till fredrik och felix som sålde pumpa,  majskolvar och prynadspumpor. sedan skulle fredrik och felix  äta mat då fick vi ta över sedan gick vi hem och fråga om vi fick rida och det fick vi. Sen

öppethus

I dag har det varit öppet hus hemma. Först i dag vaknade jag gick upp och åt ägg och yogurt sedan gick jag ut till stallet där borst dom lilla gubben. Sen gick jag ner till ridhuset och ledde pass ät tag sen tog jag paus då tog johanna pass sen kommer jag till backa till ridhuset och tog pass sen var det lunch paus sen gick jag till tidhuset och ledde penny sedan chakira sen tog jag paus. Sedan satte vi oss i lucko hjulet sen var dagen slut så var jag och ellen lite med varandra sedan gick jag hem och åt mat.

nu har jag prisis vaknat och kan bereta

Först vakna jag sedan bytte om sedan åt frukust

nu ska jag blogga

I veckan har det varit fart så jag har inte hunnit blogga. I tisdag hadde jag idrott.
I onsdag så gick vi upp kl 05:00 och åkte till skolan för vi hadde klass resa vi skulle samlas på skolan kl 06:30 för då skulle vi åka till stenåldern. Först gick vi till tunnelbanan och åkte sen åkte vi roslagsbanan och så gick vi två km. Sen var vi framme då så åt vi frukost och sedan beretade vår ledare vad vi ska göra och så. Sen bar vi mat till där man laggar mat. Sen så fick vi varsint instrument jag fick en käke av en älg och ett skullet ben så slog man på det. Sen lagga vi mat i fem timmar det blev kött fisksoppa och te och bröd. Man fick vara i varsin grupp jag fick fisksoppa. Nu ska jag bereta hur man gör. Först skär man moröter sen lök sedan fisk sen la man ner det i en skål sedan lägger man den runt älden och varge  halva minut ska man skruva på den. äfter vi laggat mat åt vi allting. äfter det lekte vi dunken. Äfter det spela vi bränboll sen blev det hamburgare. Sen körde vi dunken. Sen gick vi och la oss och bereta spök historier. (Nästa dag) Först åt vi frukost sedan körde vi dunken sen var det en tävling man skulle samla skräp så mycket man kunde densom van fick plopp. sedan kom vår ledare då gjorde vi hantvärk jag gjorde ett met spö man behövde ko skelet snöre pinne och sten. sen åkte vi till skolan.

RSS 2.0